Vrijdag 13 december zingt het Neva Ensemble uit Sint Petersburg voor u Slavisch Byzantijnse muziek, Russische volksliederen en licht klassiek. Entree is kosteloos.

De voorbereidingen voor Let it Snow (voorheen kerstklokkenzondag) zijn in volle gang. De kerk doet hier ook aan mee op zondag 8 december. Binnenkort meer hierover.

Nieuwsbrief Bisdom.
Onder de leden van de deelnemende kerken wordt een onderzoek verricht naar de actie kerkbalans, waaronder het werk van de kerken. Nu is dat wat problematisch bij de actie kerkbalans. Want de naam 'Kerkbalans' suggereert dat het alléén gaat om het kerkgebouw. Hoe moet je dan de situatie in een dorp zien met een geloofsgemeenschap zonder kerkgebouw? Hoe dan ook, ik nodig jullie uit naar de link te gaan
https://kerkbalans.nl/peiling2020
en de vragenlijst in te vullen. De deelnemende kerken aan de actie Kerkbalans nodigen leden uit deel te nemen aan het onderzoek.

Carla Roetgerink verzorgt deze cursus in Groenlo op 6 donderdagavonden. Laat u verrassen door de fascinerende en onwaarschijnlijke verhalen van de profeet Elia in verhouding tot hedendaagse kunst.
U hoeft hiervoor niet thuis in de bijbel of een kunstkenner te zijn.  Een cursus vol herkenning, verdieping en meditatie met uitdagende gespreksstof op persoonlijk, gelovig en maatschappelijk vlak. Informatie of opgave via ons secretariaat.

Op adem komen in een klooster …

Zoekt u inspiratie voor uw persoonlijke ontwikkeling en/of heeft u heeft behoefte aan een adempauze?  Vadere biedt met de kloostermeerdaagsen een verdiepend programma aan rondom verschillende thema’s waarin u uzelf kunt verdiepen in het kloosterleven én waarin thema’s uit het dagelijkse leven verdiept worden door middel van leuke werkvormen,

Pastorale noodwacht: 06-190 17 292
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus

Vieringen

November 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30